Nu är det... jul igen?

13:40


Igår sprang jag till Monoprix för att handla lite livsnödvändigtheter - ni vet, ost, morötter, choklad, ägg. Innanför entrén möttes jag av detta: mängder (bara en bråkdel syns på bilden) med julgodis. Det är mitten på oktober! Vad händer? Har de börjat skylta julprodukter i Sverige också? Eller på andra ställen där ni kanske befinner er.

You Might Also Like

4 kommentarer

 1. Vet inte om min förra kommentar kom fram, men hursomhelst: Jag bor i en mindre stad i Norrland. Igår såg jag julmust på ICA, och på Åhléns har redan börjat sälja julpynt. Julen kommer tidigt i år, verkar det som.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem är det som köper julpynt redan? Jag har så mycket att göra fram till jul att jag får panik av att se tomtar och snögubbar redan...

   Radera
 2. Fullt av julpynt på Åhlens i Östersund...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det är så knasigt. Köper man guldkulor redan nu som man ska hänga upp först om två månader? Hur känner man sig inspirerad då? Haha.

   Radera