Min dag

23:24Jag har så mycket jag vill skriva om men jag lyckas inte få till tiden just nu. Tänkte berätta lite kort hur min dag sett ut, så får ni kanske en idé.
Jag gick upp och åt frukost och gjorde en läxa. Efter det tog jag bussen till skolan för en föreläsning. är föreläsningen var slut tog jag mig till en restaurang där studenter äter billigt och åt lite mat innan jag satte mig i Jardin du Luxembourg och pluggade ett par timmar. När jag började frysa knallade jag genom parken bort till Vavin, och satte mig på ett kafé med en varm choklad och nöjesläste (även det på franska, övningen är a och o såklart) en timme innan det var dags att gå över gatan till en grammatiklektion. När den tog slut var klockan sju, jag åkte hem, åt middag, gick och handlade och lade mig sedan för att ordna med lite annat, typ mail och bankärenden, och nu är det dags att sova.

Ändå himla trevlig dag, och jag fick några fina bilder (och god varm choklad). Älskade Paris.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Låter som en perfekt blandning av nytta och nöje! Jardin du Luxembourg är en underbar plats, förstår att du gillar den. Tack för att du delar med dig av upplevelserna!

    SvaraRadera