Le Chat Bossu

19:54


Redan när vi kom så började jakten på "vårt ställe", ni vet det där man har runt kroken och som man går till när man helt enkelt inte orkar laga middag eller bara vill ta ett litet glas eller en kaffe, heja på personalen och känna sig hemma. Vi hittade det ganska snabbt i Le Chat Bossu. Det är litet, gemytligt, har jämn och hög nivå på rätterna och personalen är jättetrevlig. Dessutom ligger det bara några minuter från vår port, och det gillar man ju.
Ovan en sallad med melon och lufttorkad skinka, med generöst med tillbehör. Man ser inte det på bilden, men den där tomaten på tallriken är i själva verket skivor av tomat och mozzarella staplade ovanpå varandra som en liten hamburgare. Magnifikt! Vi tog med våra vänner hit när de var på besök, och de gillade restaurangen så mycket att de ville gå tillbaka samma helg.
Le Chat Bossu ligger på 37 Rue de Cotte i 12:e arrondissementet. Närmsta metro är Ledru-Rollin. Bossu betyder för övrigt kutryggig, som i Quasimodo. Den kutryggiga katten, hehe.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Mums, ser riktigt gott ut :-) Så skönt att ha ett ställe där man vet att man alltid är välkommen och där de serverar god mat!

    Har också hittat en bistro på min gata där de har världens bästa service och en meny to die for...

    SvaraRadera