Chez Gladines

15:36


Häromkvällen mötte jag upp några vänner på den här mysiga gatan i 13:e för att prova en restaurang ryktet gör gällande ska vara väldigt bra. Restaurangen heter Chez Gladines och serverar traditionell baskisk mat. Jag beställde kycklingen och fick in en monumental portion.

food chicken at chez gladines paris

Jag fick smaka på Morgans rätt som var godare än min, så jag valde nog fel rätt. Min mat var god men inte fantastisk. Vill man ändå äta rejäl mat till ett bra pris (ca 11-14 euro för en varmrätt) och smaka på det baskiska köket är det här ändå väl värt ett besök. På en gata intill, Rue de la Butte aux Cailles, finns det sedan ett flertal mysiga och billiga barer där man kan ta en sängfösare efteråt.
Chez Gladines ligger på 30 Rue des Cinq Diamants i 13:e arrondissementet. Närmsta M° är Place d'Italie.

You Might Also Like

0 kommentarer