Madame Eiffel

22:29


I torsdags gav jag mig ut på min hittills längsta springtur i Paris. Ända bort till Tour Eiffel och tillbaka, knappa en och en halv mil. Två minuter löpning, en minut rask promenad, men flera gånger hoppade jag helt enkelt över att stanna på enminutsintervallen. Jag använder en app som heter Seconds, som ger ifrån sig pip när man byter intervall. Man kan lyssna på musik eller podcasts samtidigt, hur bra som helst. Ovan bilden jag tog precis innan jag sprang över Pont d'Iéna och vände för att springa hemåt längs med vänstra stranden.
Ikväll är det hemmakväll med BBC-dokumentärer och kolhydratsladdning, imorgon är det samma runda med tre minuters löpintervaller istället. Så får man öka längden på dem tills man helt plötsligt springer hela vägen!
Annars: mer rapportering snart. Skolan har just börjat, jag ska återkomma om den. Och om saker vi gjort i helgen och så. Men efter allt nytt behöver jag lite lugn och ro och kel i soffan med min kille.

You Might Also Like

0 kommentarer