La Bombe

13:34


När våra vänner var här förra helgen bestämde oss jag, Hanna och Carin för att vi skulle ha en eftermiddag bara för oss tjejer. Vi började med lunch nära Richelieu-Druot och sedan lite strosande i butiker. Jag fyllde bland annat på med min favorit från Sephora, och Hanna fick se taket i Galleries Lafayette. När det var dags att vila fötterna igen gick vi till La Bombe, en resto och bar vid Quatre-Septembre som har mojitos som specialité. Min favorit är mango, men det finns flera utsökta smaker att välja mellan. När det är happy hour kostar en mojito bara 6 euro, som hittat.
Jag har även ätit lunch här tidigare, tillsammans med mamma, och vågar lova att deras sallader är väldigt generösa och härliga. Svårt för middag, då det ofta är väldigt fullt.
La Bombe ligger på 20 Rue 4 Septembre i 2 arrondissementet, närmsta metro är Quatre-Septembre.

You Might Also Like

0 kommentarer