Strumpbyxfärden

09:34

marais paris

sentier paris

paris buildings pied-a-terre

la france journal du soir paris building

Igår, efter en morgontur i mitt nyfunna löpspår, gav jag mig ut på jakt efter strumpbyxor (Jag slängde alla gamla trasiga i våras, så dags för nya - inte riktigt än men snart och en vill ju vara förberedd). Eftersom jag tycker att HM gör absolut bäst strumpbyxor utan att kosta en förmögenhet, hade jag egentligen redan siktet inställt på HM vid Galleries Lafayette, men jag valde att promenera dit med några väl valda omvägar. Det är ju så trevligt och nu är det en vecka kvar tills studierna sätter igång, så jag har ju ingen direkt brådska någonstans. Dessutom lyste solen från en klarblå himmel.
Jag hittade slutligen mina strumpbyxor, och några fina ringar, och återvände sedan till Ledru-Rollin för att käka lunch i solen med A. Vi vill ju prova alla ställen precis nedanför vår gata, så att vi vet vilket vi ska göra till vårt, och på tur stod Le Chat Bossu. Mer om det imorgon.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Vill bara berätta att det är både plågsamt och underbart att läsa din blogg numera... Är så välbekant med Paris och däribland med de kvarter du beskriver just nu, så jag kan se allt "som en film" ungefär. Härligt! (Men det skapar ju också längtan...)

    SvaraRadera