He's Going In Circles

13:59


Pyntat naglarna med He's Going In Circles från China Glaze på både tår och fingrar. Suger det sista ur sommaren med glitter och pasteller innan det blir september och jag återgår till mina mörka, släta färger.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Hej! Ville bara svara på din kommenter på inlägget hos Bloggkommentatorerna http://stureplan.se/bloggar/bloggkommentatorerna/2013/08/06/uppoffring-eller-inte#comments då jag verkar ha blivit blockad där.

    Poängen med reklambilden var att man skulle försöka ha en positiv inställning till träning när man ändå ska/måste göra det. Det hade också funkat med en mindre deffad eller mer mullig tjej men nu kom ju bilden från en sida som heter sixpackfactory.com. Man kan påstå att det som humoristiskt kritiseras är reklamföreteelsen eller träningshetsen men för mig kändes det mer som om kritiken var riktad mot "sexpackskvinnan/-drottningen". Alla förstår väl att det krävs hårt arbete för att bli deffad men jag tror inte att det behöver innebära helförbud på all mat man gillar eller att man ska föra matdagbok i all evighet --- ännu mindre om ens träningsmål stannar vid att vara hälsosam --- och där känner jag att Elaine läser in saker eller projicerar sin egen frustration. /ab

    SvaraRadera