11e

22:40


Idag har vi gått och gått. Sådär som man gör i Paris. Vi ägnade förmiddagen åt att gå på upptäcktsfärd för att lära oss mer om vårt arrondissement, 11e. Efter lunch gav vi oss ut igen, hittade en bra asiatisk butik och bunkrade risnudlar, sjögräs, ingefära och annat viktigt och letade sedan efter en viktig kabel som A behöver. Hittade ingen. Sedan handlade vi massor av mat och gick hem. Efter middagen knöt jag på mig skorna en sista gång och promenerade bort mot Nation för att undersöka mer av vad som finns åt det hållet.
Det är spännande att bo i en helt ny del av staden. Jag som knappt rört mig öster om Bastille innan hittar nya små saker hela tiden. Hittills är jag väldigt förtjust i våra kvarter.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Hej,

    Undrar hur det kommer sig att du flyttat till Paris? Jobberbjudande eller bara för att?

    Ha det super! :)

    SvaraRadera