Food Fantasies

16:06
Det här inlägget hos Cupcakes and Cashmere handlar om en drömdag i matväg, om man kan bortse helt från kalorier, hälsa, etik och annat. Jag började fundera på vad jag skulle välja.

09:00 (på drömdagen får man sovmorgon): Mandelpannkakor med färska jordgubbar, mango, skivad banan och en klick kesella, en smoothie på avokado, kiwi, spenat och äpple, och ett hårdkokt ägg med örtsalt. Äh, släng in ett par bitar bacon också.

12:30 Sparris med smör till förrätt. Lax och en god, matig sallad med sötpotatis, ruccola, haricots verts, getost och annat gotte till huvudrätt. Cheesecake med passionsfrukt till efterrätt.

16:00 Eftermiddagsfika. En thé gourmand: En kopp te med tre små miniefterrätter. Eftersom jag får välja fritt får det bli en liten kardemummabulle, en liten crème brûlée och en litem mont blanc.

19:30 Asiatisk plockmat, dumplings, sushi, sjögrässallad, risnudlar med soja, sesamolja och honung, edamamebönor med flingsalt. Vattenmelon och ett par rutor mörk choklad till efterrätt.

21:00 Kvällsmys med kompisar. Ostbricka, färsk frukt och vin.

Allt som allt inte helt olikt hur jag äter i vanliga fall, bara väldigt mycket (och väldigt många efterrätter) inträngda på en och samma dag. Hehe. Hur skulle er drömdag i matväg se ut?

Jag har tagit båda bilder från Pinterest. Sushibilden saknade tyvärr länk, men den fina mont blanc-bilden kommer härifrån.

You Might Also Like

0 kommentarer