Följ med!

11:30Nu när Google Reader inte längre finns, så har jag dividerat med mig själv om var jag ska samla de bloggar jag läser på (nästan) daglig basis. Efter ett kort stopp på The Old Reader, som jag inte trivdes så himla bra med, har jag nu landat på Bloglovin'. Det är snyggt, rent och smidigt, och jag trivs bra.

Om ni vill följa med till Paris i höst (och Värmland och Berlin innan dess) så kan ni lägga till min blogg i er feed på Bloglovin'! Det blir kul vet ja! Om du bloggar själv får du gärna länka i kommentarsfältet, så att jag kan hitta din också!

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Oh noes, trodde jag hade kommenterat här när du postade, det måste ha fallit bort.

    Bra att jag nu inte behöver prova The Old Reader. Den såg förjävlig ut vid första anblick, så den gav mig inga bra vibbar. Bloglovin' är hyfsat bra, men den har lite hyss för sig jag inte gillar. Själv har jag fastnat massor för Feedly, både i min browser och telefon.

    SvaraRadera