Detox

14:43


Tidigare i våras gav jag mig på en detox-kur, som jag inte fullföljde eftersom jag lessnade på bönor och avokado. Jag har bestämt mig för att såhär efter semestern, ge den en ny chans. Just nu är jag inne på dag 3, och det går bra. Jag använder Detoxen från Stay Sharp Be Strong som handledning, men följer den inte exakt utan freestylar lite med mängden av de tillåtna livsmedlen, så att jag mår bra. Här är ett exempel på en middag: kronärtskocka, och en tallrik med färska grönsaker, hemmagjord spenathummus och hemmagjord pesto. Peston är helt veganvänlig och mitt eget recept så det kan jag dela med mig.


Du behöver:
1 kruka färsk basilika
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl olivolja

Rosta solroskärnorna i en torr stekpanna i någon minut. Plocka alla basilikabladen på plantan, lite av de tunnare kvistarna upptill kan också hänga med. Mixa alltihop. Förvara i en väldiskad glasburk.Gott till precis allt möjligt!
Receptet på hummusen kommer från detoxen, och det känns inte shysst att dela med sig av.

You Might Also Like

0 kommentarer