Paus

09:47


Det känns som att livet går i ett just nu. Puh. Jag har pausat bloggen lite över midsommar. Det var inte planerat, det bara blev så. Jag funderar mycket på bloggens form, vad den ska innehålla, vad som är intressant, vad som passar ihop. Det tar säkerligen form efterhand.

Igår efter jobbet drog jag till gymmet och körde ett tokintensivt intervallpass på löpbandet, följt av ett köttigt mag/rygg-pass, med lite inslag av axlar. Efter det hämtade jag hundarna, och tog med mig dem till uteserveringen på Sue Ellen för en bit mat med stora delar av kärntruppen, något som börjar bli en tisdagstradition. Hundarna åtnjöt en del uppmärksamhet mellan varven, men stod mest under bordet och hoppades på att någon skulle tappa något ätbart.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Är mycket + din ålder men har ändå önskemål om bloggen; att följa dina planer, drömmar och i höst förverkligandet om ett liv i Paris. S´il te plaît!

    SvaraRadera