Mr French

13:35


I fredags var jag med min kompis Linda och hennes kompis Malin på Mr French i Gamla stan. Vi drack rosévin, åt snittar (anklever, löjrom och chiliräkröra) som var supergoda och jag gav mig på att prova ostron. Jag har nog sagt det tidigare, men jag försöker ju att prova allting en gång. Och jag gillar det mesta. När jag inte gillar något så är det nästan alltid konsistensen, och den enda gången jag försökt äta ostron tidigare så liksom... slank den av läppen på mig för att jag liksom ångrade mig i farten och den lämnade bara lite smak av salt havsvatten på läppen. Men nu har jag provat. Det var inte direkt gott,  men det är ju spexigt. Lite som sambucca. Inte gott, men liksom skapar en festlig känsla.
Vi satt i loungen utomhus som var mysig och spelade lagom hög musik. Rosévinet var en sancerre som var utsökt och snittarna var jättegoda. Efter att ha hört mig för med andra verkar det vara ett ställe att rekommendera även för att äta en riktig middag, åtminstone om man gillar seafood.

You Might Also Like

0 kommentarer