Läskande i sommarvärmen

15:09


En annan stackare är ju fast inomhus med en hemtenta hela eftermiddagen. Efter både yoga och promenad på förmiddagen i värmen behövs vätska. För att lyxa till det lite tog jag fram lite av allting jag hade för att smaksätta en kanna isvatten. Så gott.

Du behöver:
1/4 citron
Lite ananas
En skvätt ananasjuice, jag använde 1/2-1 dl ungefär
En liten bit ingefära
Några basilikablad

Jag skar ananas och citon i bitar, rev i ingefäran och toppade med lite ananasjuice och några basilikablad. Jätteenkelt och jättegott. Man kan såklart använda precis vad man känner för, som frusna bär annan frukt, gurka, andra färska örter. Höjdarkombinationer om du frågar mig är frusna hallon och ingefära, frusna äppelbitar med lime och mynta eller basilika och gurka. Glöm inte fylla på med ordentligt med vätska i värmen!

You Might Also Like

0 kommentarer