Japonesque Oil Blotting Paper

14:33


Fantastiska Garance skriver om hur man håller huden fräsch på sommaren. Många av tipsen är sådant jag redan följer - jag använder alltid tinted moisturizer med SPF på sommaren (min kommer från Too Faced) och vill mest hålla rent, undviker för mycket smink osv. Jag kan gå närmare in på mina tankar kring hudvård vid något annat tillfälle om någon är nyfiken.
Ett tips som jag tyckte lät himla bra vad det om blotting paper, att ta bort från ansiktet istället för att lägga till (produkter, puder osv). De här från Japonesque ska jag överväga att prova.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Ja, oil blotting papers kan nog vara bra, var flera år sedan jag testade men tyckte tyvärr inte att de var så bra då. Men jag var typ 12 så kanske det inte behövdes då, hehe.

    Jag vill gärna höra dina tankar kring hudvård och dina rutiner angående det! :)

    SvaraRadera