Bucket List

10:06

Hittade Johannas bucketlist och blev såklart tvungen att härma. GUH så kul.

1. Resa


Tokyo under Hanami. Picnic:a under körsbärsblommen och köpa knasiga saker, ta bilder i fotoautomater och besöka knäppa barer.
Istanbul. Kanske inte precis just nu, men det har varit ett drömresmål länge. Maten, värmen, arkitekturen.
Havanna verkar helt fantastiskt.
Målet är väl egentligen att besöka alla världsdelar. Har södra halvklotet kvar.

2. Personligt


Bo i Paris. På väg ju!
Lära mig franska riktigt, riktigt bra.
Ta min examen. Jobbar på den biten också.

3. Sportigt


Jag vill fortfarande springa en halvmara, eftersom det vore en häftig utmaning och något som skulle kännas ama-zing att ha gjort. Jag hade tänkt göra det i år, men när den gick i Paris befann jag mig här, och när den går i Stockholm befinner jag mig i Paris. I år fick det stå tillbaka för andra drömmar. Men nästa år?
Jag skulle vilja börja rida igen. Jag har ägnat så många år av mitt liv åt hästar och jag saknar det.
Jag vill utveckla min yoga. Jag har lite planer för det här, som jag får återkomma till.

4. Pyssligt


Det skulle vara häftigt att få inreda en lägenhet precis som man vill. Jag har bott i hyresrätt i hela mitt liv men jag skulle vilja bygga ett kök precis som jag vill ha det, till exempel. Och en terass med fina lampor på. Och en gå in-garderob med vettig skoförvaring. Det vore så fint att ha plats att organisera allting perfekt.

5. De största drömmarnaAtt bygga ett liv i Paris. Ett vackert hem all älska, ett jobb som man längtar till på morgonen, en vardag att trivas i.
Att skriva en bok. En bra bok.

Vad har ni på er lista? Om ni skriver ett inlägg om det, kan ni väl länka i kommentarerna så jag får se?

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Åh ska vi inte åka till Tokyo tillsammans?!

    SvaraRadera
  2. Det borde vi göra! Det skulle vara så himla roligt!

    SvaraRadera