Paris takåsar

14:14


Eftersom vi kommer ner till Paris först i slutet på augusti lär vi bara ha någon månad av balkongväder, men jag har alla avsikter att till fullo utnyttja lägenhetens kungsbalkong. Den ligger högst upp, på fjärde våningen, Jag ser fram emot att sitta där och äta frukost, plugga, läsa, äta middag, dricka vin och snacka strunt, med Parisgatorna nedanför.

You Might Also Like

7 kommentarer

 1. Ser underbart ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske lite otydligt, men balkongen på bilden är bara en fin balkong från Pinterest. Dock ser vår balkong ungefär likadan ut! Ska ta massor med bilder när vi väl är på plats!

   Radera
 2. Wow, vilken balkong! Ser helt underbart ut!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag svarade ovan är det inte vår balkong på bilden, det var en fin inspirationsbild :) Men det är samma typ av balkong. Har tyvärr ingen vettig bild på den ännu!

   Radera
 3. Men åh, det ser ju jättemysigt ut! Så hur är planerna, ni flyttar hit på obestämd tid eller det är för 6 månader till att börja med? Förresten är det skitväder här just nu, var 8 grader igår kväll. Jag hoppas på en fin och varm sensommar! :)

  Ps, huset ligger nära St Augustin, vet inte vad gatan heter..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer ner ett halvår till att börja med, men om vi kan försörja oss och trivs även när man måste börja tjafsa med alla papper och sånt så är tanken att vi blir kvar :) Har förstått att vädret inte är så kul, men om sommaren är lite sen kanske den håller på lite längre? :) Här har det varit jättevarmt, brände mig på näsan i förmiddags.

   Radera