Hemmaspa, kvällsgym och frukost.

11:42


Igår satt jag hemma och försökte bestämma mig om jag skulle lägga en ansiktsmask (vilket händer två eller tre gånger per år) och måla om naglar och tår (vilket händer oftare) eller om jag skulle ta en sväng till gymmet (vilket händer rätt ofta). Jag bestämde mig för det förra, men när klockan var strax före nio smet jag iväg till gymmet ändå och hann med båda. Jag körde 20 min crosstrainer följt av 20 hiit-intervaller på ett löpband, och sedan ett ganska kort men intensivt mag- och ryggpass.
Imorse åt jag det här till frukost, på temat runda saker. Rågkuse med mjukost, kalkon och babyplommontomater, till det en proteinsmoothie. Upptäckte att kanelen nästan var slut. Måste fylla på genast! Kan inte leva utan kanel.

You Might Also Like

0 kommentarer