En enkelbiljett

09:25


Nu när lägenhetskontrakt, skolpapper och flygbiljett är på plats vågar jag skriva ut det utan risk för att jinxa någonting. I augusti bär det av till Paris. Jag ska läsa en termin franska på Sorbonne, och vi har hittat en jättefin liten lägenhet i femte, bara en kort promenad från skolan. I augusti bär det av, jag kan knappt vänta!

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Så härligt... Önskar nästan att jag vore i din ålder och hade den möjligheten. (Jag har varit fransklärare hela mitt yrkesliv och om en månad är det dags igen för ett av otaliga Parisbesök under årens lopp. Får vara glad för det och för att få ta del av din blogg i höst från denna härliga stad!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter härligt att vara så bra på franska att man kan dela det med andra :) Jag ska göra mitt bästa för att bjuda på vardagen i Paris i höst! Ha det jättefint på ditt närmsta besök, det verkar vara bra väder just nu. Skulle gärna vilja se Jardin des plantes nu när det blommar.

   Radera
  2. Precis! Besöker ofta Jardin des plantes, så vackert! Älskar för övrigt alla Paris parker...

   Radera