Yoga för magen

12:29


Lunch på detox-vis. Färglad sallad på spenat, morot, paprika, gurka och avokado, toppad med svarta bönor. Gott, men inte överdrivet tillfredsställande.
Den detox-plan jag följer är skapar för att minska syran i magen, minska svullnad, och tillföra mängder med antioxidanter för att hämma eventuella inflammationer i kroppen. Återställa balansen i magen, och därmed i kroppen, skulle man kunna säga.
Jag har en lite invecklad inställning till detoxande, man skulle kunna säga att jag inte tror på det, men jag tror att viss mat kan skada kroppen, och därför är det bra att ta en paus från det emellanåt. Som yoga för magen. En paus i stress och spänningar, liten andrum för återhämtning. Det betyder inte att jag vill hänga på en yogamatta jämt, bara att jag blir lite bättre på att orka med vardagen. Dessutom viss mental träning att stå emot den där hämt-thaien när man är trött, eller att köpa godis för att man tänkt kolla på film.

You Might Also Like

0 kommentarer