Organic Bodywork och träning i värme

09:57


Något som är skönt med att komma hem är ju detta: att komma tillbaka till gymmet efter en vecka. Jag gick ut hårt i söndags med 75 min yoga på förmiddagen, och ett intervallpass följt av ett köttigt benpass (som känns idag) på kvällen. Såhär glad och adrenalinfylld var jag i det tomma omklädningsrummet strax före tio en söndagskväll.
Igår provade jag Organic Bodywork, och slarvern i mig hade missat att klassen hölls i bikramsalen. Jag har så blandade känslor inför träning i värme. Det är skönt först, sedan blir det jobbigt med svett i munnen och fläckar framför ögonen. Hade inte problem med det förut men nu blir jag alltid yr. Och så fort man noterat obehaget blir det värre, smaken i munnen, brännandet på huden. Å ena sidan bra mental träning, å andra sidan vill jag springa skrikande ur salen.

You Might Also Like

1 kommentarer

  1. Ja et var ju lite synd att du missade värmen! I morgon ska det bli 23 grader ;)

    SvaraRadera