Mandelmagi

17:05


Om du är som jag så har du också funderat på hur i hela världen man skapar perfekta macarons. Jag har nu upptäckt hemligheten.Shake n' bake. Hittade den här på Ica och kände att det här måste jag prova. Sedan innan har jag en silikonplatta för macarons som jag fått av min syster i julklapp. Jag har tagit alla genvägar, som ni ser. Men det blev ju bra! Släta, glansiga macarons fyllda med krämig, intensiv chokladkräm. Så nöjd.


På baksidan av lådan står det att man, när man spritsat macaronsen på plåten, ska ställa in den i en kall ugn, och vrida på ugnen på 50 grader. Efter 20 minuter vrider man upp till 150 grader, och låter plåten stå därinne i 15 minuter till, sedan är macaronsen klara. Det här fungerade betydligt bättre än att låta plåten stå framme en timme, och jag ska prova samma sak men göra min egen smet, jag tror nämligen att det är tillagningsprocessen som gör den stora skillnaden.

You Might Also Like

0 kommentarer