Konsten att vara Kvinna

16:46


Eftersom mitt paket med böcker inte kommit blev jag tvungen att köpa lite reselektyr på flygplatsen. Efter att ha scannat av hyllan flera gånger valde jag tillslut Konsten att vara Kvinna av Caitlin Moran. Smärtsamt rolig, träffsäker och avväpnande, även om jag inte alltid håller med Moran till fullo så är vägen till hennes slutsatser både eftertänksamma och djupt humoristiska. Med det sagt är det fantastiskt mycket som jag håller med henne om. Det här är läsning som man blir glad av, perfekt i parken i sommar eller på långa bussturer på morgonen. Om jag fick ändra något så skulle jag ha läst den på originalspråk (vilket jag hade gjort om jag inte köpt den på flygplatsen) eftersom några skämt blev lite platta i svensk översättning. Du hittar den på engelska här.

You Might Also Like

0 kommentarer