Ensam hemma

21:58


Min hubby är ute på äventyr med sina arbetskamrater ikväll, så jag passar på att ägna mig åt - mig. Först en nyttig och god middag: kycklingfilé stekt i smör med lite salt, vitpeppar och en skvätt sake, serverad med strimlad spenat, alfalfagroddar och sesamfrön med röd pesto och en stor klick lätt crème fraîche. Utsökt.


Sånt här kan man till exempel roa sig med: byta hårfärg, måla tår och naglar med lack från Mavala i färgen La Paz, tvätta ansiktet med saltskrubb från Make Up Store SPA och nom:a på mörk choklad. Plus kolla på serier, bläddra i Jalouse och läsa ifatt bloggar. Bra måndagskväll, förkylning till trots.


You Might Also Like

2 kommentarer

 1. Härlig kväll! Fint lack också.
  Är oerhört nyfiken på ditt hårfärgsbyte - bilder, plz! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer! Så snart jag har tid att göra något åt kråkboet i övrigt (typ plattånga) :)

   Radera