Superheta nudlar med chili och tofu

14:49


Efter söndagens Bodycombat slängde vi ihop en snabb, enkel och supergod middag med sting i.

Du behöver:
Tofu
1 röd chili
Paprika
Några champinjoner
Purjolök
Äggnudlar
Sesamfrön
Sesamolja
Ostronsås (skippa för helt vegansk måltid)
Soja (jag använde ljus)
Sake (man kan skippa det här om man vill)
Rapsolja

Skär tofun i lagom stora kuber och marinera dem i en skål med sesamolja, chilin skuren i små ringar, ostronsås och eventuellt sake. Låt stå medan du sätter på en kastrull med vatten och  skär upp paprika, svamp och purjo som ska stekas i rapsolja. Krydda med lite soja. När grönsakerna är mjuka, häll på tofun med all marinad. Nudlarna ska kokas några minuter, sedan ska de ner i pannan med resten av maten. Smaka av om du behöver lite mer av någonting. Lägg upp i en skål och ät helst med pinnar, det blir godare då.

You Might Also Like

0 kommentarer