Spel och dobbel

12:53


Jag är inte normalt en gambler. Det enda spel och dobbel jag brukar ägna mig åt är jobbets tips på Oscarsgalan varje år, och då är det blod, svett och tårar. Om andraplatsen. Det kostar mig 20 spänn och jag vinner aldrig, det gör bossen. Nu snackas det Champions League i det öppna kontorslandskapet, och gudarna ska veta att jag har begränsade kunskaper i fotboll - men å andra sidan är jag sällan den som backar för en utmaning. Eftersom jag är så nöjd med att jag kan nämna ett av lagen, Paris Saint-Germain, och vet att både Zlaaatan och Bringan Beckham spelar i laget (jag bodde ju till och med i Saint Germain när Zlatan flyttade dit i somras), så jag make:ar ett fotboll bet, av alla grejer, och sätter en tjuga. 17 gånger pengarna kan jag vinna om pojkarna lyckas ta sig till final. Känns som bättre odds än att spela Oscars-tips mot min chef, åtminstone (fast han hade bara ett rätt mer än jag förra året). Någon gång ska man ju prova det här också.
Kom igen nu, grabbar. Jag tror på er! Don't let mama down!
Är det någon av er som satsat pengar på sport någon gång? Någon som till och med vunnit, kanske? Tell me!

You Might Also Like

0 kommentarer