Kom vår!

16:48
Snart är det vår. Jag har så smått börjat fylla på med några småsaker i garderoben inför varmare temperaturer. Jag kan inte göra om hela garderoben, för jag har varken råd eller lust att göra det. Slit och släng är inte min melodi (även om jag gillar att rensa, men då ger jag bort och slänger bara trasigt). Nya sandaler, en vårjacka och någon scarf. Om en månad flyr jag som bekant till Paris en helg, och det blir säkert ytterligare ett par inköp då.
Här är, hursomhelst, några bilder som inspirerar mig. Såhär vill jag se ut i vår och sommar. Enkelt, svart, grått och marinblått med inslag av leopardmönstrat, shorts matchat med blazer, maxikjol och sandaler, avslappnat chict. Men mest, mest av allt, längtar jag efter bara ben och öppna skor.

Alla bilderna kommer från min Pinterest med stilinspiration.

You Might Also Like

0 kommentarer