Hungrig

14:26


Wow, det märks bums när jag börjar köra högintensiva pass som spinning, löpning och boxning igen. På ett par dagar rusar förbränningen i höjden och jag bli konstant hungrig. Det är lite av en balansgång, tycker jag, att fortsätta äta lagom mycket. Samtidigt som jag vill lyssna på kroppen och ge den vad den behöver, så tror min kropp att den behöver äta en skål gröt en timme efter frukost, och sedan ytterligare en banan och ett par knäckemackor en halvtimme efter det. Och två jätteportioner thai till middag. Plötsligt kan jag inte minnas hur mycket jag åt innan och tappar greppet en aning om hur mycket som är normalt.
Jag vet att jag är hungrig när jag sitter på jobbet en onsdag och mentalt planerar måltider för resten av veckan. Hemmagjord pizza, tacosallad med quornfärs, lufttorkad skinka... bäst att hämta lite te innan jag helt förgås.

You Might Also Like

0 kommentarer