Girls on bikes

09:24


Tjugo minuter i sju satt jag på en spinningcykel imorse. Döden. Men det gick! Ibland undrar jag varför jag går på spinning. Jag tycker inte att det är särskilt kul, men det känns så himla effektivt, det är väl därför. 45 minuter senare stapplade jag ut ur salen. Jag såg definitivt inte så fräsch och söt ut som Zooey gör ovan. Bilden är härifrån, men jag hittade den på Pinterest.
Något jag däremot längtar efter är att ta fram min egen cykel! Det kräver dock lite varmare grader. När jag gick över bron imorse tårades ögonen av minusgraderna. Hu.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Duktigt av dig att träna på morgonen! Jag önskar verkligen att jag gjorde det, men jag tar mig aldrig upp. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är visserligen skapligt morgonpigg, men jag tror att det är en vanesak också. Man behöver ju inte börja med spinning, att orka med ett pilatespass, eller att harva på en crosstrainer en halvtimme, kan ju vara en bra början. Eller att promenera till jobbet! Sedan är det grejen med frukost också. Jag borde faktiskt skriva ett helt inlägg om det här. Kommer i helgen!

      Radera