Den perfekta planlösningen

15:00


De här skisserna av lägenheter i olika tv-serier har cirkulerat ganska friskt på internet på sistone. De är skapade av Iñaki Aliste Lizarralde, och lägenheten ovan, av Carries lägenhet i Sex and the City, är min favorit. Jag älskar garderoben och badrummet med två ingångar, skrivhörnan vid fönstret och Aidan-stolen. Carries lägenhet har varit min drömlägenhet i snart två decennier, och jag blev väldigt sur när de ändrade den i första filmen. Haha. Extra roligt eftersom jag går i mycket lägenhetstankar just nu, mer om det snart.

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. KAN INTE SLUTA TITTA PÅ DEN HÄR BILDEN! Älskar't.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du har sett att det finns massa fler? Har tänkt så många gånger att jag vill skissa upp lägenheter, typ denna och Will & Grace lägenhet, men det har inte blivit av. Lika bra, hade inte blivit såhär fint, om en säger...

   Radera
  2. Ja jag såg, men den här var min favorit också. Drömlägenhet som sagt!

   Radera