Tillbaka

19:03

the view from our room at the butterfly on hollywood hotel in hongkong

cenang beach, langkawi, malaysia

wine and a book by the pool at meritus pelangi resort, langkawi malaysia

Best Western Premier Kuala Lumpur

Little India, Kuala Lumpur

 Nu är jag hemma. Fem stopp hann vi med: Hongkong, Macao, Langkawi, Kuala Lumpur och Singapore. Vi har haft det fint nästan hela tiden. Jag ska återkomma med mer detaljer, men just nu är jag så jetlaggad att jag tänker gå och lägga mig.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Jag är så nyfiken att jag spricker på resan!. Dina bilder är grymma. Hur länge var ni borta ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi var borta två veckor, så vi hann med rätt många stopp (fem!) på så kort tid. Kändes dock mycket längre med alla intryck. En av mina favoritresor hittills! Inlägg om respektive stopp med lite tips kommer ^_^

      Radera