Nyårsdagen och Urban Coffee

20:03

protein pancakes lchf

Väckte A och serverade proteinpannkakor (mina bästa hittills: 1 ägg, 1 dl äggvita, 200 g keso, 1 dl havregryn och 1/2 msk fiberhusk mixat och stekt i smör, räckte till två personer) med äpplen stekta i smör och kryddade med kanel och lite socker, plus syndig vaniljglass. Till frukost! Men det var ju nyårsdagen.
Igår åt vi en mysig middag hemma, vi två, och åkte sedan hem till kompisar på fest. Tolvslaget firades in med bubbel och ståhej på en takterass på Söder. Vi åkte hem ganska tidigt och mådde faktiskt rätt bra idag, men så är det ju sista dagen av ledighet också, så man får ta i lite extra.
En stund senare mötte vi upp två kompisar på Urban Coffee. De brukar ha de mest fantastiska, gigantiska kanelbullar och en rocky road-brownie att dö för, men utbudet av sötsaker idag var magert, förhoppningsvis berodde det på att det var nyårsdag. Jag slog istället till på en hälsotallrik, med kyckling, avocado, bulgur, keso, oliver och en jättegod dressing. Bra val. Men jag hoppas ändå att de har de där goda kanelbullarna nästa gång.
Jag har inte tränat idag, vilket alla andra verkar ha gjort. Ikväll har jag städat, läst ikapp lite mail och bloggar och nu ska jag krypa upp med en Goodlife och min bok. Gott nytt, hörrni.

healthy salad at urban coffee

You Might Also Like

0 kommentarer