Marabou Premium Cocoa Lemon

13:59

marabou 70% citron

Jag blir alltid väldigt sötsugen efter att jag har ätit. Oftast räcker det med en ruta mörk choklad, och därför har jag inte sällan en sådan till hands på jobbet, och Marabou Premium är mitt favoritmärke, både väldigt god och prisvärd. Häromdagen köpte jag denna, som jag inte hade smakat förut. Jag tänkte att citron lät lite konstigt, och förhoppningsvis var den perfekt för att ta en ruta och stilla sötsuget, men att jag inte skulle vara sugen på en ruta till.
Den överraskade mig med att vara jättegod - det är nästan omöjligt att inte ta två bitar. Men två bitar räcker bra. Mums. Nu måste jag bara prova Sea Salt Pecan och Coconut, det är de ända jag inte provat.

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Jag är precis som du. Äter jag en ruta efter maten behövs inte mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då är det ju faktiskt mer nyttigt än dåligt!

   Radera
 2. Vilken toppen blogg! Kul att jag precis hittade dig, otroligt bra inspiration och kul med nyttiga recept :)

  SvaraRadera