Lunchträning och nya shorts

13:48


Träning på lunchen, det var ett tag sedan. Jag sprang 6 km på löpbandet. Efter halva sträckan var jag så uttråkad att jag började springa intervaller, trots att jag inte planerat att göra det. Först på 14,5 km/h, ett par minuter åt gången, och sedan fem-sex stycken på 15-17 km/h. Sjukt jobbigt, och efter det kände jag mig ganska nöjd, även om det inte blev så långt. Jag stretchade med stoppur. Det sägs ju att man måste sträcka varje muskel i 2 minuter åt gången för att bli mer vig, men gud, det är så tråkigt att stretcha så länge! Nöjde mig med nästan två minuter på de viktigaste stora musklerna på benen och bestämde mig sedan för att jag var klar.
När jag skulle duscha upptäckte jag att jag glömt handduken på kontoret! Fick gå i korta shorts de 50 metrarna över gatan tillbaka till kontoret, och kände mig som en blottare när mina bara ben stack ut nedanför kappan. Haha. Shortsen är för övrigt nya. Jag har spanat på dem i evigheter, och igår låg ett par i min storlek  på halva priset-bordet och jag har haft en jobbig vecka och jag tyckte att de var ett kap för 174,50. De har inbyggda hotpants också, perfekt!

You Might Also Like

0 kommentarer