Lejonman

09:17


Såhär såg mitt hår ut imorse. Jag behöver klippa mig. Det är överallt, i vägen hela tiden. Inte konstigt att jag snor ihop det i en knut jämt. Har dessutom ny kjol på mig. Eh. Ska se om jag kan komma ihår att bjuda på en bättre bild kanske. Tröjan är varm, mörkblå ylle från COS (stickat från COS - stor guilty pleasure) och kjolen är ett fynd från H&M:s rea.

Sitter på jobbet nu och svarar på mail och lyssnar på denna podcast om low carb-kost som jag hittat hos Smaljeansen. Jag tror ju själv på att minska mängden snabba kolhydrater, men utan att öka mängden kött. Jag äter ofta vegetariskt och fokuserar därför gärna på att få i mig bra protein, eftersom kolhydrater (för mig oftast i form av havregryn, knäckebröd och linser, till exempel) kommer ganska naturligt. Well, jag kan gå närmare in på det en annan gång. Nu måste jag jobba.

You Might Also Like

0 kommentarer