2012 i backspegeln

19:24


Årets outfit: Jag har använt min mörkgrå Jil Sander-kjol till döds. Mitt bästa köp någonsin.

Årets mest otippade:  Jag kan inte komma på något väldigt oväntat som hänt. Kanske att två nära vänner ska få/har fått barn? Det här var året när alla omkring mig var på tjocken. 


Årets resa: Paris i somras. Att upptäcka vänstra stranden, besök från kompisar i flera omgångar, så mycket god mat och en hel månad i min bästa stad med min bästa man. 

Årets bästa köp: Flygbiljetter. Både de till Paris, och de biljetter vi köpte i höstas och som bär av till Asien om några veckor. Resor är alltid de bästa köpen. Att bli medlem på SATS, efter att ha provat tre andra gym under flera års tid, var den bästa investeringen i mig själv. 
Måste jag välja en pryl så är det nog Proenza Schouler-pumpsen. Den bästa nya prylen var Karen Millen-väskan men den var ju en present.


Årets bästa händelse: Oj. Många bra händelser. Flyttade ihop med A, det var stort och fint. 

Årets värsta händelse: Har haft mycket ångest i höst, som bitvis varit knepig att hantera. Ingen specifik händelse, mest livet. 

Årets bästa TV-serier: Don't Trust the Bitch in Apartment 23 och säsong 2 av American Horror Story.

Årets bästa bioupplevelse: Efter Searching for Sugarman hade jag träningsvärk i ansiktet av alla känslor. The Artist var också amazing. 


Årets värsta bioupplevelse: Det måste nog vara Breaking Dawn del 1 och 2. På samma kväll. Det var kul sällskap men filmerna var... utmattande. 

Årets läsupplevelse: Måste ju vara att läsa del två i Victor Legris-serien, på plats i Paris, i somras. Och The Unbearable Lightness of Being, den var helt magisk. Läste om Ja av Suzanne Brøgger för kanske sjunde gången i början av året, tröttnar aldrig. 

Årets bästa kväll: Någon av alla kvällar med vin på kajen i Paris? Måste det vara. Och karaoke! Och dans på Gubbhen. Och myskvällar hemma i soffan. 

Årets projekt 2012: New Fashioned, och att börja med yoga. 


Årets bästa frukost: Tjejfrukost på Café Foam, frukost med Carin på Le Pain Quotidien, frukost med A på Le Loir dans la Theiere. Och den ovan, årets första utomhusfrukost på café.

Årets bästa måltid: Låt se nu... middagen på Le Petit Zinc, och båda middagarna på Le Cinq Mars. A:s födelsedagsmiddag på Restaurang de Ville var amazing. Sedan har A lagat flera supergoda asiatiska måltider. 

Årets sämsta matupplevelse: Blev matförgiftad någon gång i jan/feb, minns inte exakt när. Kan inte äta Lindt chokladkulor sedan dess. 


Årets bästa fest: Cocktailparty hos Josephine med bara tjejer var bra. Gubbhen var bra. Genomgående tema? Men det var många kvällar som var fina. Vår Halloweenfest var kul. 

Årets sminkprodukt: Maybellines Dream Matte Mousse och Macs läppstift i färgen Russian Red. Sitter som sten. 

Årets hårprodukt: Använder sällan produkter utöver schampo och balsam. Men Got2B Smoothing Lotion är himla bra, och mitt Osis Dust It skulle jag inte heller vilja vara utan.

Årets lärdomar, från mig själv till mig själv: Att jag kan ta det lugnt ibland. Det sitter inte helt, men jag har tagit ett par steg på vägen. 

You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Vill du ha chans att vinna en länkning i min blogg, anmäl dig till Veckans Blogg här ---> http://evvesliv.blogg.se/2012/december/veckans-blogg-2-3.html#comment

  SvaraRadera
 2. Åh ja frukost på Le Pain Quotidien är så gott! Ogillar dock starkt att de inte kan servera hårdkokt ägg. Hallå, alla (läs: jag) gillar inte löskokt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Uh, får typ kväljningar av löskokt :(

   Radera