Vila

10:56

Julen har varit fin, men inte så vilsam som jag tänkt mig. Även om aktiviteterna varit trevliga så har det inte funnits så mycket tid för att bara vara, vilket min sjuka kropp önskat sig. Sedan har det blivit mycket skräp, ack så gott men ändå skräp som godis, pajer och orimliga mängder mat. Mitt tempel känns fallfärdigt nu. 
Strax ska jag iväg och byta ett par klappar som var fel i storleken, sedan ska jag komma hem och krypa ned i soffan med denna bok: 


...och detta sällskap:


Ikväll blir det yoga, och att långsamt vänja in kroppen vid fysisk aktivitet. Jag har fortfarande lite hosta och är ganska snuvig, så det blir inte mer än yoga förrän allt känns bra. Jag riktigt längtar efter att bara ge kroppen grönsaker, bönor och andra nyttigheter. Jag har fått nog av juleskum, lussekatter, brända mandlar och chokladpraliner för det här året. Minst.
Fyra dagar att vila och begrunda året som gått, och ladda för det som komma skall. Jag har en bra känsla för 2013.

You Might Also Like

0 kommentarer