Spinning, styrka, immunförsvar

14:50


På lunchen speedade jag igenom ett halvtimmespass spinning, och körde sedan några övningar för biceps, triceps och handleder. Låga vikter och två set till utmattning, det blev olika men ganska många repetitioner. Avslutade med ett par magövningar. Rätt kort pass, eftersom det var på lunchen, men effektivt. Benen kändes lite tunga på spinningen trots vila igår, jag undrar lite om jag kanske har något i kroppen. Hittills har mitt immunförsvar kämpat tappert den här vintern, jag har nog aldrig klarat mig till jul utan så mycket som en förkylning förut! Som tack ska jag se till att köpa ett bra multivitamintillskott på apoteket, så snart jag hinner förbi ett. Ikväll: 90 minuter yoga.
Bilden kommer från Chicks on Bikes.

You Might Also Like

0 kommentarer