Tävling: Searching for Sugarman

16:34


I augusti skrev jag om filmen Searching for Sugarman, dokumentären om musikern Rodriguez som fick mig att både skratta och fälla en tår i biosalongen. Jag vidhåller att det är en av de största filmupplevelserna 2012, så när Warner frågade om jag ville lotta ut filmen och soundtracket på bloggen tyckte jag att det passade perfekt. För att tävla kommenterar du på det här inlägget. Jag vill veta vilken som är den bästa filmen du sett i år! Det behöver inte vara en film som kommit i år.
Vill du ha fler lotter, dela inlägget på Facebook, Twitter eller på din egen blogg. Lägg till länken i din kommentar. Jag drar en vinnare söndagen den 6:e januari.

Lycka till!

You Might Also Like

6 kommentarer

 1. The Perks of Being a Wallflower

  SvaraRadera
 2. Självklart är jag med! Bästa filmen i år är Berättelsen om Pi. Håller tummarna!

  SvaraRadera
 3. Blev positivt överraskad av Der Sandmann. Inte helt perfekt, men idén och temat tilltalade mig starkt, så det måste vara en av årets starkaste filmer för min del. http://www.imdb.com/title/tt1801808/

  SvaraRadera
 4. Den bästa är Sandman. En film om behovet att vara sedd.

  SvaraRadera
 5. Sugarman bäst! En film om behovet att vara sedd på många nivåer.

  SvaraRadera
 6. Den bästa filmen jag såg 2012 var Syster som visades på Stockholms filmfestiva

  SvaraRadera