PilatesBall, HotMojo och världens sötaste hundar

11:23

 

Den här morgonen började med Hot Mojo för första gången på ganska länge, vilket var super. Balansen satt, men benen ville vika sig nästan hela tiden. Hm. Sedan till jobbet för frukost (naturell lättyoghurt med en skopa proteinpulver, lite osötad müsli och en liten näve gojibär och sultanrussin, mumma), julkalendern på ena skärmen och inboxen på andra. Utmärkt början på dagen. Dessutom goda nyheter på jobbet, men det är inget som intresserar er.
Det där pilatesball-passet igår... haha. Inte min grej. På 55 minuter hann jag kasta en pilatesboll på tjejen bredvid mig med fötterna, gömma mig bakom bollen för att fnissa utan att instruktören såg, och förmodligen göra ungefär hälften av alla rörelser helt fel. Det kändes som att dansa med bollen, och ha två vänsterfötter. Tacka vet jag hederlig yoga, eller för den delen pilates nån gång då och då för variationens skull.

Ikväll ska jag sätta ihop marängbottnarna jag gjorde häromkvällen till en tårta åt mig själv. Mamma och lillasyster kommer på besök för att fira min födelsedag (imorgon!) och dessutom kommer hundarna (Eliot och Boss), som jag har saknat alldeles förskräckligt. Jag ska mysa ihjäl dem!

You Might Also Like

0 kommentarer