Nya godsaker på Sats efter nyår

12:28


Efter nyår lanserar Sats ett helt gäng nya klasser. Jag kommer säkert att prova allihop, men några ser jag fram emot extra mycket.

30-20-10 Cycling
Ska vara en halvtimmeslång cykelklass uppbyggd i korta, intensiva intervaller. Låter jättejobbigt! Med min nyupptäckta uppskattning för spinning gör att det här faktiskt är det pass jag ser fram emot mest.

GRIT Cardio
En ny Les Mills-klass, nu med fokus på kondition. Som de andra klasserna rör det sig om halvtimmespass med väldigt hög intensitet, här i HIIT-variant. HIIT ska ju ge väldigt bra konditionsfördelar på kortare tid, på bekostnad av förbränningen man uppnår vid ett längre pass. Passar väldigt bra om man vill hålla flåset uppe över vintern, och inte ha tappat för många minuter på milen när det blir barmark ute igen.

NTC
NTC (Nike Training Club) har ju funnits i höst, men det har inte blivit av att jag gått på något pass. Som många Crossfit-pass går det ut på att göra så många reps som möjligt under en given tid, snarare än ett bestämt antal reps. Det passar mig som har en hård tävlingsskalle. Efter jul ska jag gå på det här och jag ska nog försöka släpa med min karl.

I eftermiddag ska jag prova Pilatesball med Mira efter jobbet. Det ska bli jätteroligt, men mina fördomar säger mig att det kommer att vara vi och sedan mest äldre kvinnor. Är jag fördomsfull nu? Isåfall får jag äta upp det sen!
Men jag glömmer inte mina favoriter för det. Jag ser fram emot ett spännande träningsår. de senaste målen är inom räckhåll, dags att börja fila på nya mål för det nya året.
Informationen om de nya klasserna hittade jag i Sats-tidningen, där det även står om fler nya klasser som AbSolution, Indoor Running och Trigger Point. Du hittar även mer info på Sats hemsida.

You Might Also Like

0 kommentarer