Nudefärger hos COS

18:46


Det finns knappast någon butik som väcker mer habegär hos mig än COS. Klassiskt med en twist och bra material, det är ord som får fågelhjärtat att picka. Jag skulle mer än gärna ha på mig det här idag: 1. Mjuk och luddig mohairtröja i grått. Vem äger tillräckligt många grå, stickade tröjor? Inte jag iallafall. 2. Assymetriskt armband. Jag älskar enkla armband, helst silverfärgade, och det här mattborstade är perfekt. 3. och 4. Jag avskyr byglar och kuddar, jag vill att underkläder knappt ska kännas, men de får ändå gärna vara romantiska och vackra. De här är i silke, toppen hittar du här, trosan här. 5. Kjolen är egentligen i en längd som inte passar mig alls men färgen är superfin tycker jag. 6. Skinnväskan med neonstängning. Kommentarer  överflödiga. 7. Snygga skor som passar till allt allt allt. Metallklacken är precis lagom knasig och udda.

You Might Also Like

0 kommentarer