Hårda tider och solsemester

10:08


Igår efter jobbet mötte jag upp pojkvännen på gymmet närmast oss, för att träna tillsammans. Jag hade visserligen kört ett CrossTraining-pass på lunchen, men det är så kul när man får träna ihop med någon att jag inte kunde låta bli. Fokus låg på armar och mage, och det blev ett par övningar för rumpan. Och jag klarade 18 dips! Visserligen var seten "fel", 4+2+6+5+2, totalt 19, och jag ger inte mig själv riktigt godkänt på det träningsmålet ännu, för jag vill göra dem lite djupare och i 3 hela set om 6. Är några grader för högt upp. Tur att jag har ett par veckor till på mig.
Imorse blev det yoga innan jobbet, och 17:30 ska jag möta upp Mira för ett pass till. Puh! Jag har bokat in mig på 90 minuters spinning imorgon som jag inte kan backa ur med självrespekten i behåll, men efter det blir det vila. Det blev en intensiv början på träningveckan.

Förresten har vi äntligen bokat vår solsemester nu. Om 56 dagar bär det av till varmare breddgrader. Längtar.

You Might Also Like

0 kommentarer