Söndag

11:28


Har precis börjat min dag med proteinpannkakor toppade med skivat äpple, flytande honung och kanel.  Har en ganska intensiv söndag framför mig. Nu ska jag skriva klart sista finliret på min hemtenta, sedan träffa mamma en stund. Därefter väntar bio, och sedan BodyCombat. Ikväll måste jag se över mina anteckningar igen för en föreläsning jag ska hålla imorgon.

Receptet på de här proteinpannkakorna är lite annorlunda än det här receptet som jag postat förut.
Du behöver:

2 dl havregryn
2 ägg
1 dl keso
En liten skvätt vatten för att få rätt konsistens, 1/4 dl ungefär men testa lite åt gången
1 krm salt
Kardemumma

Kör alltihop med en stavmixer, stek i smör. De ska bli ungefär som amerikanska pannkakor. Servera med tunt skivat äpple, ringla flytade honung över och toppa med kanel. Så gott att man nästan tuppar av. Receptet räcker till två rätt rejäla portioner, eller till tre om man vill äta ett glas yoghurt till eller så.

You Might Also Like

0 kommentarer