Rated Holographic

18:14


Häromdagen fick jag kapa mina ledsna naglar. Nubbins kvar. Nu har jag börjat äta öljästtabletter, vilket är det enda som hjälper en aning mot min hemska nagelkvalitet. Det, och att smörja. Smörja smörja! Vilken hudkräm som helst funkar, bara den är fet.
För att liva upp har jag målat dem med China Glaze - Rated Holographic. I bakgrunden en väska från Svenskt tenn som jag fått i julklapp av min mamma.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Jag har ocksâ usel nagelkvalitet. Och ett par dagar med nagellack gör att jag mâste klippa av dem sedan, det torkar ut dem totalt. Synd.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vågar inte gå utan nagellack, men egentligen är det kanske det man borde göra. Bara köpa ett riktigt bra stärkande lack och sen inget mer. Då blir det inga smycken som drar uppmärksamhet till händerna, kan jag säga!

      Radera