New gear

11:36

Häromdagen köpte jag en ny sporttopp och shorts till träningsgarderoben (bilder kommer). Lådan för träningskläder är proppfull, och ändå tycker jag att det är så mycket som saknas! En träningsgarderob är lika svår att hålla efter som en vanlig garderob. Det jag tycker saknas just nu är en bra vindjacka för löpning, ett par löpskor för inomhusbruk och ett par bra sportlinnen. Och, såklart, något som håller öronen varma när man är ute och ränner och sån där halsduk man "trär på", helst i fleece. Och kanske ett pannband så att man slipper få svidande svett i ögonen. Ovan: 1. Enkelt svart linne från Under Armour. 2. Koralligt sportlinne med inbyggd sporttopp från Nike. 3. Enkelt svart pannband från asics. 4. Knallblå löpskor från Nike. 5. Matchande vindjacka, också från Nike.

You Might Also Like

2 kommentarer

  1. Åh jag behöver verkligen uppdatera min träningsgarderob!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men utmärkt tillfälle nu när Sportamore har 25% ju! Jag har letat skor men de jag vill ha finns tyvärr inte i min storlek :( Kanske blir en vindjacka, hm.

      Radera