Min mojo är tillbaka

09:22

Nåja.


Klockan 06:23 promenerade jag Karlbergsvägen ner och läste med stor lättnad på twitty att Obama vunnit valet i USA. Tanken på att den där kvinnohatande mormonen ör gammalt skräp nu gav mig massor av energi för morgonens HotMojo-pass. Var lite trött i musklerna, inte så konstigt eftersom jag varit sjuk, men alla tänjningar gick väldigt bra. Vill pressa mig själv lite, lite längre nu, men vet inte riktigt hur. Det känns som att det är dags för nästa nivå, tror att den är mest mental, och handlar om att hitta det där extra fokuset.

Nu sitter jag på jobbet, har just ätit en grötfrukost med nötter och bär, och klämt i en hel apelsin i en liter vatten för att fylla på med vatten och få en liten vitaminboost på samma gång. Bra morgon. Fick även denna låt på hjärnan på väg hit, så var tvungen att youtube:a den bums. Man blir rätt glas av den, blir man inte? Och Justin Timberlake. M-hm-hm.

 

You Might Also Like

0 kommentarer