Matchy matchy much?

20:10


Har köpt både hörlurarna och vattenflaskan på gymmet. Hjärntvättad kanske?
Jag har ägnat den tidigare delen av min fredagskväll åt ett 55 minuter långt spinningpass (dagen efter kvällen före... lagom köttigt straff för att jag stannade två glas för länge igår) och styrketräning med Mira. Armar och mage stod i fokus.

Vi började med att köra balanskamp på rumpan, jag tog inte tid men kanske fem minuter med några korta pauser om 10-15 sekunder?
Sedan kom vi på att vi kunde göra samma balansövning, fast kasta en 4 kg tung medicinboll till varandra, så vi gjorde det ungefär lika länge till.
Plankan ca 1 min
3x10 stående bicepscurl i dragapparat
3x6 dips med 10 kg på första setet, sedan 15 kg "hjälp"
Tricepspress i dragapparat, 3x8 set med 10 kg med rep, sedan ett sätt med stång, 7,5 kg
3x10 benindrag på pilatesboll

Det var Mira som hade letat upp balanskamp-övningen, den var väldigt bra. Att kasta bollen passade också utmärkt, väldigt nöjd. Nu ska jag laga middag och slå mig ner i soffan. Jag tänker sitta parkerad där resten av kvällen.


You Might Also Like

0 kommentarer