Lunchtips

09:44


Efter boxningen igår var jag hungrig som en varg, och vi bestämde oss för att göra en stor, matig sallad med allting gott vi kunde hitta i köket. Matvete, en bönmix (kidney-, borlotti- och sojabönor), kökrsbärstomater, romansallat, grön och gul paprika och en halv avocato, toppat med pinjenötter. Jag blandade allt utom avocadon och pinjenötterna i en skål och hällde olivolja, lite flytande honung, örtsalt och lite citron över, rörde om ordentligt, och serverade sedan med avocadon ovanpå (så att den inte blir mosig och trist) och lite pinjenötter. Så fruktansvärt gott blev det, och nyttigt!
Jag gillar inte dressing man köper i affären särskilt mycket, utan föredrar att blanda min egen efter tillfälle. Tio gånger godare och utan en massa jox. Mina favoritgrejer att ha hemma för att kunna göra det är olivolja, dijonsenap, soja, honung, citron och balsamico. Har ni några fler tips? Något ni brukar ha på er sallad som jag missat? Tänker mig att jag ska experimentera mer med tahini och sesamolja.

You Might Also Like

0 kommentarer